Att vinna förtroende & information om Compliance Forums mentorprogram – 2023

Compliance

Välkommen på fysiskt frukostseminarium på temat Att vinna förtroende med organisationspsykologer från Sandahl & Partners den 31 maj hos Cirio Advokatbyrå i Stockholm som bjuder på frukost och fina lokaler! Det blir även tillfälle att träffa och nätverka med kollegor.

Att kunna samarbeta och skapa goda relationer är superskills i vår värld som den ser ut idag och också viktiga komponenter i att vinna förtroende. Sandahl & Partners kommer dela med sig av kunskap och verktyg för hur man kan bygga samarbete och starka relationer som hjälper Compliance att etablera det förtroende i organisationen som ofta är avgörande för hur vi lyckas i vårt uppdrag.

Compliance Forum har ett samarbete med Sandahl & Partners sedan några år tillbaka, bl.a. avseende ett mentorprogram med fokus på kollegialt coachande. Den senaste omgången av programmet avslutades i våras och ett nytt föreslås startas till hösten 2023. Deltagare från förra programmet kommer dela med sig av sina erfarenheter vid frukostmötet samt vi kommer att informera om det nya programmet. Efteråt finns möjlighet att lämna en intresseanmälan till nästa program.

Varmt välkommen med din anmälan.  

Datum & tid: 31 maj kl. 8.30-10.00 (frukost serveras från kl 8.00)
Ämne: Att vinna förtroende & information om Compliance Forums mentorprogram
Talare: Nathalie Sparrfelt Sebghati & Meliz Karlge, organisationspsykologer från Sandahl & Partners
Plats: Ciro Advokatbyrå, Mäster Samuelsgatan 20, Stockholm

Observera att seminariet endast är för medlemmar i Compliance Forum. Har du frågor kring ditt medlemskap eller önskar bli medlem så är du välkommen att höra av dig till ts@complianceforum.se