Regelefterlevnad – roller och ansvar – i en värld där ständig förändring är på agendan – 2022

Skall och kan Compliance funktionen täcka alla regelverk och hur isåfall?

Våren 2022 inleddes med en av vår tids mest omvälvande samhällskriser – krig.  Samtidigt kom energikris och i Sverige växer problemen med kriminalitet och vi står återigen inför stora och potentiellt svåra utmaningar. Regelmakaren fortsätter förstärka, öka kraven på instituten och introducera nya regelverk. 

Vad betyder detta för funktionen för Regelefterlevnad / Compliance?

För att bättre förstå Compliance funktionens utmaningar bjuder Compliance Forum in till ett tre timmars event där vi diskuterar compliance funktionens roll, ansvar (scope) o syfte. Vi utgår från ett antal Chief Compliance Officers beskrivningar av ansvaret, dess utveckling och de många utmaningar som Compliance funktionen kämpar med dagligen och hur en roll som är så krävande kan göras mer hanterbar.

Vi kommer även beskriva vad styrelsen förväntar sig av Compliance funktionen – baserad på en informell enkät.

Kom och var med och dela diskussionen om Compliance funktionens roll och ansvar tillsammans med Britta Hjort Larsen (CCO Swedbank), Gent Jansson (CCO SEB), Anna Idorn (CCO Ikanobank) mfl Chief Compliance Officers!

Britta Hjort Larsen
CCO Swedbank
Gent Jansson
CCO SEB

Anna Idorn
CCO Ikanobank

Information
Datum: 8 november
Tid: 09.00 – 12.00 (frukost från 08.30)
Plats: SEB, Stjärntorget 4, Solna
Talare: Britta Hjort Larsen (CCO Swedbank), Gent Jansson (CCO SEB), Anna Idorn (CCO Ikanobank)

Medlemsmötet är endast för medlemmar i Compliance Forum. Har du frågor kring ditt medlemskap eller önskar bli medlem så är du välkommen att höra av dig till ts@complianceforum.se eller ansöka om medlemskap via hemsidan här!