Samspelet mellan MiFID II och IDD -tredjepartersättning vid investeringsrådgivning och försäkringsdistribution 2021

Välkommen till ett frukostwebinarie om IDD och MiFID på temat ”Samspelet mellan MiFID II och IDD för bolag som erhåller tredjepartersättning inom ramen för investeringsrådgivning och försäkringsdistribution”.

Under webinariet får du möjlighet att lyssna på Nilofar Loghmani, Compliance Manager på Bandling & Partners, och Alf-Peter Svensson, Partner/Advokat på Advokatfirma DLA Piper. De ska tillsammans presentera:

  • Genomgång av ersättningar inom MiFID och IDD (både ur kundperspektiv och distributörsperspektiv)
  • Proportionalitetsprincipen i ersättningar som erhålls från försäkringsbolag -> högre krav på redovisning av ersättningar hos InsureSec
  • Intressekonflikten i ersättningar -> är nettomodell framtiden?
Nilofar Loghmani
Compliance Manager, Bandling & Partners
Alf-Peter Svensson
Partner/Advokat på Advokatfirma DLA Piper Sweden KB

Datum: 27 april
Tid: 08.30 – 10.00
Ämne: Tredjepartsersättningar inom IDD och MiFID – Samspelet mellan MiFID och IDD för bolag som erhåller tredjepartersättning inom ramen för investeringsrådgivning och försäkringsdistribution.
Talare:
Nilofar Loghmani, Compliance Manager, Bandling & Partners, och Alf-Peter Svensson, Partner/Advokat på Advokatfirma DLA Piper Sweden KB
Plats: Online via Teams

Varmt välkommen!
Styrelsen i Compliance Forum

Medlemsmötet är endast för medlemmar i Compliance Forum. Har du frågor kring ditt medlemskap eller önskar bli medlem så är du välkommen att höra av dig till ts@complianceforum.se eller ansöka om medlemskap via hemsidan här!