Compliance-by-Code och kontroll över data i molnet 2020

Hösten och Covid-19 har åter dragit över oss och vi hoppas att ni håller er friska och ändå får lite ljus under den här mörka november.

Compliance Forums verksamhet rullar på, nu i helt digital form, och vi önskar bjuda in er till den andra delen av Compliance Forums compliancedag, som även denna gång är en fullspäckad halvdag, nu med fokus på IT och Compliance.

Compliancedagen ersätter i år föreningens fördjupningskurs och mötet den 3 december är öppet och kostnadsfritt för alla medlemmar.

När: Torsdag 3 december
Tid: kl. 09.00 – 12.00
Plats: Online via Teams
Talare: Mark Strande, Cheif Security Offcer & Chief Information Security Officer på Klarna Bank, Erik Lindblad, Chief Technology Officer på ABC Labs och Lina Williamsson, Compliance Officer och DPO på stoEr Technologies

Agenda:

09.00 – ca 10.00 – Compliance-by-Code
Talare: Mark Strande, Chief Security Offcer & Chief Information Security Officer på Klarna Bank med lång erfarenhet från IT och säkerhet i finansiell verksamhet i en rad olika företag och roller sedan mitten av 90-talet.

Mark kommer dela med sig av hur Klarna arbetar med uppföljning och kontroll av regelefterlevnad i en digitaliserad finansiell verksamhet med just digitala verktyg.

10.15-12.00 – Kontroll över data i molnet ur ett tekniskt och regulatoriskt perspektiv
Talare: Erik Lindblad, Chief Technology Officer på ABC Labs och Lina Williamsson, Compliance Officer och DPO på stoEr Technologies samt vice ordförande Compliance Forum.

Erik och Lina ger en grundlig genomgång av vad molnet är ur ett tekniskt perspektiv och tekniska möjligheter och utmaningar med att skydda data i molnet i kombination med lagstiftares och tillsynsmyndighetens outsourcingregelverk. De kommer även dela med sig av tips för hur IT-avdelningen och Compliance kan samarbeta och bli ett vinnande team tillsammans.

Både Erik och Lina har flera års erfarenhet från digital finansiell verksamhet, Erik som bl.a. Chief Architect på stoEr Technologies och System Architect på Klarna och Lina som Global Compliance Director på Klarna, tf. Compliancechef på ICA Banken, Compliance Officer på UBS Stockholm Branch och advokat på DLA Piper.

Talare

Erik Lindblad, Chief Technology Officer-  ABC Labs

Lina Williamsson, Compliance Officer och DPO på stoEr Technologies, vice ordförande Compliance Forum.

Mark Strande, Cheif Security Offcer & Chief Information Security Officer – Klarna Bank

Observera att seminariet endast är för medlemmar i Compliance Forum. Har du frågor kring ditt medlemskap eller önskar bli medlem så är du välkommen att höra av dig till info@complianceforum.se