Öppen fördjupningsutbildning i kommunikation för Compliance officers 2020

Välkommen till en öppen fördjupningsutbildning i kommunikation för Compliance officers! 
Så här i Coronatider är det särskilt viktigt att hålla kompetensutveckling och motivationen uppe. Då det inte blir någon GRC-konferens i höst, utan den flyttas fram till 4-5 maj 2021, ser vi ett behov bland medlemmarna att få möjlighet att bredda och fördjupa sina kunskaper inom Compliance.
Compliance Forum har därför gjort om sin årliga fördjupningsutbildning till ett förlängt medlemsmöte som är öppet och gratis för alla medlemmar!

Som medlem är du välkommen att delta i en fullmatad förmiddag med fantastiska talare i spännande ämnen.

Deltagande sker via Teams och är öppet för alla medlemmar i Compliance Forum. Om du inte är medlem i Compliance Forum går det bra att ansöka om medlemskap via hemsidan här!

Datum: 17 november
Tid: 08.30 – 12.00
Plats: Online via Teams
Talare:

Christina Lihagen, organisationskonsult och leg. psykolog – Sandahl & Partners.

Biörn Riese, Jurie och Charlie Stjernberg – Prime Weber Shandwick

AGENDA 17 november 2020

08:30-10:00 – Att nå fram med sitt budskap och övertyga mottagaren
Talare: Christina Lihagen, organisationskonsult och leg. psykolog – Sandahl & Partners

En nyckel till ett framgångsrikt Compliancearbete är att kunna kommunicera budskap och övertyga ledningsgrupper, styrelser och andra. Här får vi praktiska nycklar till en effektiv kommunikation som når fram till mottagaren från en ledande aktör inom organisationspsykologi och kommunikation.

10:30-12:00 – Att kommunicera tuffa budskap
Talare: Biörn Riese – Jurie och Charlie Stjernberg – Prime Weber Shandwick

Som Compliance kan man många gånger hamna i en situation där man behöver kommunicera ett obekvämt budskap. Man kan ha upptäckt brister eller oegentligheter och behöver kommunicera dessa internt men även i vissa fall vara delaktig i eller samordna extern kommunikation.

Biörn Riese är en av Sveriges mest framstående advokater och har en omfattande erfarenhet av komplexa och uppmärksammade utredningar. Biörn kommer här tillsammans med Charlie Stjernberg från Prime Weber Shandwick dela med sig av de viktigaste nycklarna och aspekterna när man ska kommunicera ett tufft budskap och det blåser i motvind och vad man ska tänka på i en krissituation.

Varmt välkommen!
Styrelsen i Compliance Forum

Observera att seminariet endast är för medlemmar i Compliance Forum. Har du frågor kring ditt medlemskap eller önskar bli medlem så är du välkommen att höra av dig till info@complianceforum.se