Annonsplats för företag som söker Compliance Officers

Vänligen kontakta Christina Strandman Ullrich på csu@complianceforum.se eller Lina Williamsson på lw@complianceforum.se för information om annonsering på denna annonsplats.

 

************************

 

 

Compliance Officer till iZettle

We’re iZettle.

iZettle is on a mission to help small businesses succeed in a world of giants. Founded in Stockholm in 2010, we revolutionised mobile payments with the world’s first mini chip card reader and software for mobile devices. Today iZettle’s commerce platform for small businesses in Europe and Latin America provides tools to get paid, sell smarter and grow your business. We’re more than 600 employees of 45 different nationalities operating in 12 countries, and we’re recruiting the best and brightest from around the world to help us grow further.

Small minds never helped small businesses

It takes originality and an open mind to start a small business.  That’s why small minds have no place in ours. At iZettle, we celebrate the individuality of the people we work with, valuing the impact that diverse experiences, backgrounds, perspectives and ideas can have on our culture and the products we build. We’re proud to be an equal opportunities employer, a place where everyone can benefit from equal access to professional development and bring their whole personality to work.

We hire people. Not CVs

Vi behöver utöka vår compliancefunktion eftersom affärsverksamheten fortsätter växa kraftigt. PayPals förvärv av iZettle innebär en spännande integrationsfas under den närmaste tiden. Tillsammans med vår Chief Compliance Officer kommer du driva utvecklingen framåt och skapa förutsättningar för en proaktiv och affärsnära compliancefunktion.

Vi är ett globalt företag som kan erbjuda rätt person motiverande utmaningar och oändliga möjligheter att utvecklas professionellt och att skapa ett globalt nätverk av internationellt framstående kollegor. För att lyckas som Compliance Officer hos oss är det viktigt att du vill arbeta i en snabbrörlig, dynamisk och föränderlig miljö.

Tjänsten är placerad på iZettles huvudkontor i Stockholm där vi sitter i fina lokaler mitt i city.

Du har

 • Juristexamen

 • Cirka 5 års erfarenhet av compliancearbete i en roll som Compliance Officer eller motsvarande.

 • Arbetat med regler tillämpliga på kreditinstitut, betaltjänstleverantörer eller e-pengainstitut.

 • Bra koll på branschpraxis samt trender och utvecklingen inom finanssektorn.

 • Nyfikenhet och intresse för tekniska lösningar och nya innovativa metoder som kan stödja regelefterlevnaden eller används i den operativa verksamheten.

 • Förmåga att arbeta självständigt med eget driv och motivation. Du kommer inte att kliva in i en färdig struktur, utan förväntas bidra till att vidareutveckla iZettles complianceprogram och den interna styrningen.

 • Struktur och en bra organisationsförmåga i ditt arbete.

 • Utmärkt kommunikationsförmåga. Det är en viktig del i rollen att kunna kommunicera med olika mottagare på olika nivåer och anpassa budskapet på lämpligt sätt.

 • Svenska och engelska som arbetsspråk. Kan du även andra språk som talas i de länder där vi är verksamma, tex spanska eller portugisiska, är det ett plus.

 • En utåtriktad, prestigelös och positiv attityd med social förmåga.

 • Humor och vill ha roligt på jobbet. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och att du passar i teamet och vår företagskultur.

Rollen

Du kommer att

 • Få vara med och sätta din prägel på iZettles complianceprogram och se till att compliancefunktionen förstärks i takt med den växande verksamheten.

 • Arbeta med uppföljning och granskning av den reglerade verksamheten.

 • Stödja företaget t.ex. inom produktutveckling, prevention av penningtvätt och terrorismfinansiering, outsourcing, kundskydd och affärsetik.

 • Ha kontakt med Finansinspektionen och motsvarande utländska tillsynsmyndigheter. Det kan t.ex. gälla licensfrågor eller anmälningspliktiga händelser och ärenden.

 • Hugga i med både högt och lågt i en liten funktion som arbetar nära verksamheten.

 • Skapa och hålla utbildningar för ledning och anställda i bolaget.

 • Vara med från början i den spännande integrationsfasen som väntar p.g.a. PayPals förvärv av iZettle.

 • Arbeta i en internationell miljö och få möjlighet att resa och besöka våra utländska kollegor och dotterbolag i Västeuropa och Latinamerika.

________________________________

Är du iZettles nya Compliance Officer? Vi är nyfikna på dig och hoppas att du vill veta mer.

Kontakta Susanne Falk på Falk Search för mer information, tel. 0762 82 88 89.

Välkommen att maila in dina ansökningshandlingar till cv@falksearch.se snarast möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.

 

 

 

 

*********************** 

 

 

Compliance Officer till ATG

 Vill du vara med och skapa nordens största och mest lönsamma spelbolag med en långsiktig och hållbar affär? Bra, då har du hittat rätt! Vi på ATG rustar för en ny framtid i en snabbrörlig bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort. På kort tid har flera nya regleringar införts som berör ATG samtidigt som det pågår en omfattande omreglering av spelmarknaden. Det gör att vi har en stor mängd nya regelkrav att ta oss an. Därför behöver vi förstärka Compliance-avdelningen med en Compliance Officer. Du samarbetar bl.a med vår AML-Officer för att stötta ATG’s organisation och rapporterar till ATG’s Chief Compliance Officer.

Om rollen
Som Compliance Officer har du ansvaret för att ge råd och stöd till verksamheten i de frågor som ligger inom ansvarsområdet Compliance. Du ska planera och genomföra uppföljningar av efterlevnaden av de regelverk som berör ATG.

Den vi söker
Vi tror att du är en kommunikativ, pedagogisk person med hög integritet som kan genomföra prioriterade leveranser med önskad kvalitet. ATG verkar i en bransch där mycket är i förändring, och det sker väldigt snabbt. Vi ser därför gärna att du uppskattar förändring och drivs av att se resultat.

Erfarenhetsnivå

 • Du har flerårig arbetslivserfarenhet inom Compliance
 • Du har god erfarenhet av PuL/GDPR
 • Du är en duktig kommunikatör och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska
 • God förståelse för såväl helhet som detaljer
 • Har du erfarenhet med tillsynsarbete från myndighet eller från spel- eller finansbranschen anses det vara mycket meriterande, men det är inget krav

Utbildningsnivå

 • Du har antagligen en juristexamen eller motsvarande högskoleexamen

Din ansökan
Låter detta som jobbet för dig? Tveka då inte att skicka din ansökan redan idag. http://web103.reachmee.com/ext/I012/899/job?site=6&lang=SE&validator=0c8a685f3b210b295903db2d55c45a27&job_id=105


Eventuella frågor besvaras av: Chief Compliance Officer Carin Kappe carin.kappe@atg.se Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

ATG är ett spelbolag som ägs av trav- och galoppsporten. Vi är placerade vid Sveriges största travbana Solvalla. Vi har idag ca 350 medarbetare och satsar på att växa på ett ansvarsfullt sätt, för att bli Nordens största spelbolag. Hos oss får du utvecklas både som medarbetare och ledare och vi satsar alltid på ständiga förbättringar. Vi erbjuder bland annat en företagstränare, sportvåning, träning under arbetstid och flexibla arbetstider. ATG drivs inte av privat vinstintresse utan verksamhetens överskott går tillbaka till trav- och galoppsporten.

 

****************************

 

 

 ****************************