CFDD – Compliance Forums Digitala Diskussionforum

Välkommen till Compliance Forums digitala diskussionsforum - Compliance Forums Digitala Diskussionsforum ”CFDD”- för Compliance Forums medlemmar. Vill du delta i CFDD? Skicka i så fall en anmälan via mail till Lina på lw@complianceforum.se. Du får sedan individuella inloggningsuppgifter och en länk till CFDD. Logga in med inloggningsuppgifterna och registrera en profil enligt instruktionerna i länken. Du är välkommen att delta i CFDD så länge du är medlem i Compliance Forum.

CFDD är ett slutet forum som är till enbart för Compliance Forums medlemmar och det nås via länken längst ner på denna sida. CFDD tillhandahålls i chatprogrammet Slack. Syftet med CFDD är att ge medlemmarna möjlighet att dels knyta kontakt direkt med varandra, dels ställa frågor och diskutera compliancerelaterade ämnen med andra compliance officers. För att detta syfte ska uppnås är det viktigt att alla deltagare använder sina riktiga och fullständiga namn. Anonyma profiler eller smeknamn kommer att tas bort. Inloggningsuppgifterna måste behandlas konfidentiellt. De får inte lämnas ut eller delas med kollegor eller andra personer.

Liksom Compliance Forum är CFDD ett professionellt nätverk där vi håller god ton och respekterar varandra. Varje deltagare ansvarar även för att inte lämna ut eller dela information från sin arbetsgivares sekretesskyddade, upphovsrättsskyddade eller känsliga material. För att forumet ska fungera så bra som möjligt och vara värdefullt förutsätts alla deltagare följa Uppföranderegler för CFDD, se nedan.

CFDD administreras av Jörgen Persson på Klarna och Lina Williamsson på Compliance Forum. Jörgen är medlem i Compliance Forum och har erfarenhet av diskussionsforum och är teknisk kunnig på området. Han har åtagit sig att vara ett stöd till Compliance Forum i utvecklandet av CFDD vid sidan av sin tjänst på Klarna. Jörgen nås på jorgen.persson@klarna.com och Lina på lw@complianceforum.se vid eventuella frågor eller synpunkter. Du hittar mer information om Slack på deras hemsida https://slack.com/.

 

Logga in till CFDD här